Ga direct naar


Social media voor de groenteman

Social media is enorm populair. De groep ‘twitteraars’ ‘volgers’, Groentemannen en (potentiële) klanten op Facebook en LinkedIn wordt nog steeds groter. Steeds meer mensen beginnen door te krijgen dat social media niet alleen heel erg leuk is, maar ook ontzettend handig. ADN ziet dat ook voor de Groenteman op social media een wereld (klanten) te winnen is.

Aan de slag met social media

Speciaal voor leden van ADN is er een website Social Media ontwikkeld. Hierop staan voor de diverse soorten social media uitleg en handleidingen.
Ga hier naar de website: Social media voor de Groenteman.

Twitter
Ook  hebben wij een handleiding 'Twitter voor de groenteman' ontwikkeld. Ook aan de slag met Twitter? Bestel de handleiding dan vandaag nog!
De handleiding beschrijft stap voor stap hoe je aan de slag kunt gaan met de populaire social media Twitter. Niet alleen het gebruik zelf maar ook het aanmaken van een account wordt beschreven. In het kort tref je de volgende onderdelen aan in deze handleiding:

  • Voordat je aan de slag gaat
  • Je eigen Twitter-account
  • Aan de slag met Twitter
  • Kansen voor de groenteman
  • Tips en trucs

Handleiding bestellen?
Bestel de handleiding en leer hoe je succesvol op Twitter aan de slag kunt gaan. Stuur een e-mail met je NAW-gegevens naar info@agfdetailhandel.nl en wij sturen een handleiding toe.

Volg ADN op Twitter
ADN heeft zelf ook een twitteraccount (www.twitter.com/agfdetailhandel). U kunt ons hier volgen, ook zonder eigen twitteraccount. Wij informeren en interesseren leden en niet leden over onze werkzaamheden en allerlei actuele zaken op het gebied van AGF.