Ga direct naar


MAKS spaarprogramma

Je klanten zijn de reden van bestaan van jouw winkel. Koester hen en zorg dat je eenmalige en regelmatige klanten, loyale klanten worden; loyale klanten komen vaker terug en besteden meer. Onderzoek heeft uitgewezen dat een klantenkaart bijdraagt aan het creëren van loyale klanten. Door de samenwerking van ADN met het loyaliteitsprogramma van MAKS kun je hier als lid van ADN voordelig gebruik van maken.

Klantenloyaliteit levert een totaaloplossing om meer inzicht in je klanten te krijgen, om van klanten vaste klanten te maken en om de omzet bij met name de vaste klanten te verhogen.
Afbeeldingsresultaat voor maks spaarprogramma

Deze totaaloplossing, genaamd MAKSSPAREN, bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Klantenkaarten
  Geheel in je eigen huisstijl inclusief deelnameformulieren voor je klanten.
 • Transactieterminal 
  Voor het op- en afboeken van de spaarpunten.
 • MAKSCRM account 
  Online klanten- en marketingprogramma.
 • Spaarprogramma 
  Wij stellen samen met jou het spaarprogramma voor de consumenten samen. Zo kun je bijvoorbeeld laten sparen voor producten of korting. Daarnaast ontvang je ook het spaarplannenboekje met voorbeeldprogramma’s.

Afbeeldingsresultaat voor maks spaarprogramma    
MAKSCRM

Je krijgt je eigen online account waarbinnen al jouw klantenkaarthouders staan. Vanuit dit systeem kun je diverse marketingactiviteiten ondernemen. Maar ook wij voeren veel activiteiten voor en namens jou uit. Deze dienst betreft een abonnement. Wij kunnen zorgen voor de kosteloze verwerking van jouw aanmeldingen en de opbouw van een volledig klantenbestand.

Mogelijkheden MAKSCRM
• Saldochecker
• Opzetten mailsjabloon in uw huisstijl
• Inrichten welkomstmail voor nieuwe kaarthouders in jouw huisstijl
• Inrichting periodieke automatische saldomail voor de klant
• Inrichting automatische verjaardagsmailing

Verder helpt MAKS met het samenstellen van het uiteindelijke spaarprogramma. Vragen als “waar sparen mijn klanten dan voor?” worden in het traject allemaal beantwoord. Uiteindelijk wordt het jouw klantenkaartprogramma. Voor jou en je klanten.

   

Voordeel lidmaatschap ADN
Doordat MAKS een samenwerking aangegaan is met ADN kunnen leden voordelig gebruikmaken van ons spaarprogramma:

Product  ADN prijs (per stuk)  MAKS Standaard prijs (per stuk) 
Transactie terminal € 100,- € 120,-  
Tot 250 klantenkaarten   1,85 € 1,95 
250 klantenkaarten € 1,50  € 1,75 
500 klantenkaarten  € 1,40  € 1,60 
1.000 klantenkaarten € 1,30  € 1,50 
MAKSCRM abonnement 

€ 25,- p/m
(eerste 6 mnd gratis) 

€ 25,- p/m
(eerste 3 mnd gratis)
 

> Ook krijgen ADN leden 10 cadeaukaarten inclusief enveloppe gratis.

Waarom MAKS?
MAKS is een organisatie die opgericht is met als doel loyalty haalbaar te maken voor iedere ondernemer. De mensen achter MAKS hebben meer dan tien jaar ervaring binnen de detailhandel, hebben duizenden ondernemers persoonlijk bezocht en hebben op basis van die jarenlange ervaring de dienstverlening afgestemd op de wensen en behoeften van de ‘kleine ondernemer’ die volledig in beslag genomen wordt door zijn dagelijkse werk.
Jij als ondernemer moet je niet bezig hoeven te houden met het verzinnen van een spaarprogramma, een reglement voor de spaarders, het invoeren van de gegevens van de consument, het doen van een mailing naar de consument; MAKS kan voor jou het volledige traject invullen en adviseert je waar nodig. Klik hier voor de website van MAKS.

Geïnteresseerd?
Meld je aan bij ADN en wij zorgen dat MAKS contact met jou opneemt. Mail je gegevens, of bel: (070) 351 21 06.