Ga direct naar


NieuweStroom

ADN zet zich in om voordeel te bereiken voor leden op producten en diensten. Daarom hebben we gezocht naar besparingsmogelijkheden op energiekosten. NieuweStroom is hiervoor een partij waar wij graag de samenwerking mee aangaan. De redenen hiervoor zijn: de blijvend lagere kosten, transparantie, contractvrijheid en klantgerichtheid.

Nieuwe Stroom heeft zijn sporen verdiend bij andere brancheorganisaties zoals, onder andere, de Keurslagers, professionele frituurders en diverse horeca ketens. Wij zijn ervan overtuigd dat NieuweStroom een betrouwbare partner is waarmee veel kan worden bespaard. 

NieuweStroom, eerlijk, transparant en blijvend goedkoop
NieuweStroom heeft als enige leverancier de ACMvergunning (de leveranciers- vergunning) én de ICT-infrastructuur om jouw werkelijke verbruik per uur 1-op-1 af te rekenen tegen de kale groothandelstarieven. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de gegevens die de slimme meter over je verbruik verzamelt. Klanten van NieuweStroom betalen de inkoopprijzen die leveranciers zelf betalen, met alleen een geringe transparante opslag. NieuweStroom betaalt mee aan de aanschaf van uw 'slimme meter' door gedurende een jaar tijd, € 2,50 per maand aan u te retourneren. Transparanter en goedkoper kan niet. Geen ondoorzichtige aanbiedingen, vaste prijzen met te hoge marges en lange termijn contracten, maar vrijheid en blijvend goedkoper, bovendien zijn de contracten maandelijks opzegbaar.

Extra voordeel leden
Naast bovenstaand voordeel, ontvangen ADN leden een korting van € 30,- op de jaarlijkse vaste kosten.

Uw mening over Nieuwestroom
Reeds een aantal leden hebben al goede ervaringen met NieuweStroom, waaronder Eelco Landwaart van Landwaart Culinair te Maartensdijk: “Na prettig persoonlijk contact met Nieuwestroom was het mij al vrij snel duidelijk. Door hun nieuwe concept betaal je voor energie wat het echt kost en loop je nooit het risico dat je teveel betaalt. Daarbij leveren ze volledig inzicht in zowel het verbruik als de prijsvorming en dat allemaal zonder contract of vaste looptijd. Dat ze het zo aan kunnen bieden zegt in feite genoeg!”

Vrijblijvende afspraak
Als jij, net als Eelco Landwaart, wilt profiteren van lage gas- en stroom prijzen, dan kun je contact opnemen met NieuweStroom door te mailen naar klantenservice@nieuwestroom.nl. Geef hierbij duidelijk aan dat je lid bent van ADN en dus in aanmerking komt voor de extra korting. Daarnaast zullen alle leden de komende periode telefonisch benaderd worden door één van de adviseurs van NieuweStroom om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Tijdens dit gesprek wordt de werkwijze toegelicht en worden de besparingsmogelijkheden berekend die men behaalt met het extra ledenvoordeel. De keuze is natuurlijk aan jou maar wij garanderen dat er in nagenoeg alle situaties mogelijkheden liggen om aanzienlijk én blijvend te besparen op de energiekosten.

Kijk voor meer informatie op: www.nieuwestroom.nl