Ga direct naar


Klankborden

Ondernemen brengt allerlei vragen met zich mee. Op het gebied van productontwikkeling, marketing, sales, management, kredietverlening, processen, productie, financiën, administratie, personeelszaken, regelgeving en meer van deze onderwerpen. Daarover geeft een adviseur van Ondernemersklankbord jou in één of meer persoonlijke gesprekken praktische en concrete adviezen. Zodat jij beter en sneller jouw doel bereikt.

Natuurlijk kun je met bovenstaande vraag stukken bij ADN terecht. Echter, voor langduriger en lokale trajecten kan een organisatie als het Ondernemersklankbord jou in bepaalde situatie een helpende hand bieden door middel van gedegen advies en kennis zonder dat dit traject enorm kostbaar hoeft te zijn.

Ook voor jou
Iedere ondernemer kan een Klankbordtraject aanvragen. Elk vraagstuk kan het Ondenemersklankbord (OKB) deskundig begeleiden dankzij onze ervaring in alle branches. Via de website, waar je nog veel meer informatie vindt over de dienstverlening, kun je je vraag indienen. Deze wordt direct doorgestuurd naar uw regioteam. Het OKB-team in jouw regio zorgt voor de juiste match met een adviseur.

De adviseur is een ervaren ondernemer of manager met relevante kennis die snel tot de kern van de problematiek komt. Hij of zij kan zich uitstekend inleven en gaat integer met de situatie om. De klankbordgesprekken zijn persoonlijk, informeel en strikt vertrouwelijk. Is er specialistische kennis of specifieke expertise nodig, dan kan jouw adviseur putten uit een uitgebreid netwerk.De adviseur gaat niet op jouw stoel zitten, maar staat jou met raad en daad terzijde. Samen zet jij het pad uit dat leidt tot de gewenste besluitvorming of oplossing. Een Klankbordtraject duurt zes maanden, het aantal gesprekken dat je nodig heeft spreek je in overleg af met de adviseur. Ten behoeve van de stichting verzoeken wij de ondernemer een donatie te doen.

Klik hier om naar de website van Stichting Ondernemersklankbord te gaan.

Ondernemersklankbord