Ga direct naar


Vroege start van The World of Mushrooms

Champignons5 Vroegopvrijdag 06 oktober 2017 11:42

Na een eerste zeer succesvolle editie kon een nieuwe World of Mushrooms niet uitblijven. De aankomende twee maanden wanen klanten van Vroegop-Windig en zusterbedrijf De Kweker zich dan ook weer in de magische wereld van de paddenstoelen.

Onder andere vanuit de Verenigde Staten, Oost-Europa maar ook van eigen bodem zijn er meer dan 30 verschillende en zeer bijzondere paddenstoelen in het assortiment opgenomen. Met deze gecultiveerde en wilde paddenstoelen wordt een heuse World of Mushrooms gecreëerd.

 

Assortiment World of Mushrooms
“Dit jaar zijn wij een paar weken eerder begonnen met The World of Mushrooms waardoor wij ook de Amanita paddenstoel in het assortiment konden opnemen. Deze nog onbekende paddenstoel is echt een juweeltje onder de paddenstoelen. Zeer opvallend met haar oranje hoed en ook geschikt om rauw, bijvoorbeeld in een carpaccio, te verwerken. Een echte culinaire aanrader!”, aldus Patrick de Rooi, Category Manager bij Vroegop-Windig.
Andere succesnummers zoals de roze oesterzwammen, bloemkoolzwam, Pied Bleu, Eryngii, Judasoor, Maitake, diverse cantharellen, eekhoorntjesbrood, Chicken of the Wood, en Lobsterzwammen zijn ook dit jaar weer in het assortiment van Vroegop-Windig te vinden. Het uitgebreide paddenstoelenassortiment is tot circa eind november zowel bij Vroegop-Windig als bij De Kweker verkrijgbaar.
Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij het verkoopteam via verkoop@vroegop.nl of (020) 606 18 18. Ook kunt u een kijkje nemen op www.vroegop.nl waar u meer informatie kunt vinden over The World of Mushrooms.

Labels

« Terug

Overig nieuws > 2017

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari


Word ook vriend van ADN

Ondersteun de groenteman en stap in ons vriendenteam. Meer info klik hier

Risico Inventarisatie en Evaluatie


Jaaragenda AGF

Groenteman met Ster

Volg ons op: