Ga direct naar


Informatievoorziening

Informatie is van groot belangrijk voor bedrijven/ondernemers. Zonder informatievoorziening kunnen we niet meer functioneren. Neem alleen al de verschillende ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Om de leden van ADN goed te informeren, wordt er via verschillende kanalen gecommuniceerd:

 • Website ADN: een totaaloverzicht met alles wat je over ADN moet weten en allerhande informatie die van belang zijn voor je ondernemerschap. Informatie over wetgeving, projecten en onderzoeken waar ADN aan werkt, voordelen voor ADN leden, de agenda met relevantie activiteiten die gepland zijn, modelcontracten voor personeel.
  Klik op de verschillende tabjes om te kijken welke informatie er beschikbaar is. Kun je niet direct vinden wat je zoekt? Bel even met ADN: (070) 351 21 06. We helpen je graag!

 • Digitale nieuwsbrief: elke 'even' week wordt deze digitale ADN nieuwsbrief verstuurd met daarin belangrijke, actuele nieuwsberichten. Deze nieuwsberichten vind je ook terug op de website.
  Klik hier om je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief van ADN.

 • ADN Magazine: tien keer per jaar ontvangen leden van ADN gratis het ADN Magazine, vol met interessante wetenswaardigheden, ontwikkelingen, nuttige ondernemerstips, praktijkverhalen et cetera.

 • ADN Studieclub: in de ADN Studieclub bijeenkomsten komen leden bij elkaar die van elkaar, en van bijvoorbeeld gastsprekers et cetera leren. Klik hier voor meer informatie.

 • Twitter en Facebook: via Twitter en Facebook houdt ADN je op de hoogte van de meest actuele informatie. Volg en Like ons!
  Klik hier voor Twitter en klik hier voor Facebook