Ga direct naar


ADN incasso

“AGF specialisten die ons de facturen sturen van hun niet-betalende opdrachtgevers, hebben niets te verliezen en alles te winnen. Want dankzij onze constructie ‘no cure, no pay’, zijn de kosten en het risico geheel voor ons”. Kort en krachtig vat Hans Otten van ADN Incasso het aanbod van zijn bedrijf voor ADN leden samen.

Het komt voor dat, bedrijven en particulieren die een aardige bestelling hebben gedaan maar niet betalen. Wat doe je dan? Hans Otten: “Als ondernemer ben je verplicht om ook zelf in actie te komen. Stuur bij voorkeur uiterlijk 45 dagen na de factuurdatum een herinnering en creëer eventueel nog een contactmoment. Is na 60 à 90 dagen nog niets bijgeschreven, stuur dan per post of e-mail een laatste aanmaning en vervolgens kun je ons inschakelen. Wij sturen de debiteur een ingebrekestelling waarin staat dat wij de zaak van de AGF specialist overnemen. Tevens verhogen wij het factuurbedrag met rente en de incassokosten conform de Nederlandse Wet.”

Advies
“In ons traject voor de AGF specialist nemen wij gedurende maximaal 4 maanden minimaal 15 keer contact op met de debiteur om hem te sommeren te betalen. Ook stellen we vast waarom deze niet wil of kan betalen. Die reden nemen we mee in ons kosteloos advies naar de AGF specialist als er niet wordt betaald. Dan komen ook andere middelen in zicht, zoals dagvaarding of bij twijfel het inschakelen van en verhaalsbureau.

Geen Minimum
AGF specialisten mogen ons ook inschakelen voor oude facturen die zij nog hebben liggen. Aan zowel de ouderdom als de bedragen gelden geen beperkingen, voorwaarde is wel dat de AGF specialist kan aantonen dat hij een herinnering heeft gestuurd. “We proberen het altijd in alle redelijkheid op te lossen en een gang naar de kantonrechter te voorkomen. In 2013 was dit ook in slechts 2% van de dossiers uiteindelijk noodzakelijk”.

Wilt u gebruik maken van ADN Incasso?
Neem contact op met ADN, bel (070) 351 21 06 of mail,:.

ADN Incasso wordt uitgevoerd in samenwerking met Classic Incasso.