Ga direct naar


Hygiënecontrole

Speciaal voor leden van AGF Detailhandel Nederland heeft Bureau de Wit een exclusief aanbod. Tijdens vier bezoeken per jaar zullen zij praktijkonderzoek doen en daarmee jouw bedrijf toetsen aan de Hygiënecode voor de AGF Detailhandel. De doelstelling is om met laagdrempelige dienstverlening jouw bedrijf te laten voldoen aan alle wet en regelgeving op het gebied voedselveiligheid.

Tijdens het bezoek zal er een inspectie plaatsvinden en zal de keurmeester monsters nemen voor microbiologisch onderzoek. Ook contactoppervlakten zullen bemonsterd en onderzocht worden op reinheid en hygiëne. Met de verkregen kennis kan Bureau de Wit je dan op maat adviseren.

ADN leden kunnen met korting gebruik maken van de inspecties:
Reguliere inspecties:
Regulier tarief: €150
ADN tarief: €95

Keurmerk inspecties:
Regulier tarief: €165
ADN tarief: €115

Allergenentool
Tevens kun je door onze samenwerking met Bureau de Wit, met korting gebruik maken van de zeer praktische en laagdrempelige allergenentool. Je krijgt €10 korting op de jaarlijkse prijs van €75. Klik hier voor meer informatie.

Je kunt contact opnemen voor meer informatie door contact op te nemen met Johan Jongsma van Bureau de Wit. Vermeld hierbij duidelijk dat je lid bent van ADN en dus van het exclusieve aanbod met korting gebruik kunt maken.

Bureau de Wit - Johan Jongsma
Televisieweg 32, 1322 AL Almere
T (036) 536 74 20
I www.bureaudewit.nl

Hygiënecode AGF Detailhandel
ADN leden kunnen gratis de AGF Hygiënecode bestellen bij ADN. Stuur een mailtje, klik hier.