Ga direct naar


Adverteren

ADN informeert haar leden over relevante zaken. Dit doet zij onder andere door maandelijks het ADN Magazine uit te brengen voor haar leden en relaties. Uit onderzoek is gebleken dat het ADN Magazine een goed gelezen en zeer gewaardeerd nieuwsmedium is.

Aandacht voor de product(en)/diensten hierin is dan ook een goede gelegenheid om hier (nog) meer bekendheid aan te geven, en eventueel exclusieve acties voor ADN leden te doen.

Het ADN Magazine heeft, inclusief filialen en relaties, een totaaloplage van 525 stuks. U bereikt door adverteren dus een groot publiek, voor een voordelige prijs.

Iedereen heeft de mogelijkheid een advertentie te plaatsen in ons ADN Magazine. Het regelmatig plaatsen van een advertentie, kan u een aantrekkelijke korting opleveren. Er worden ook adverteerpakketten aangeboden. Klik hier voor meer informatie over de tarieven voor adverteren en de verschijningsdata van het ADN Magazine. Bel voor speciale verzoeken/afspraken met ADN (070) 35 21 06 of stuur een mailtje: klik hier.